ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: “Πιθανό να κινηθεί και για εξτρέμ ο Παναθηναϊκός”

Ολα όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM.

Νικολογιάννης:

Μιλώντας για τις μεταγραφές του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι «τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν συνεχείς συζητήσεις για παίκτες που ξεχωρίζει ο Γιοβάνοβιτς. Είναι πιθανό να κινηθεί ο Παναθηναϊκός και για εξτρέμ, εκτός από οκτάρι και αριστερό μπακ, γιατί στις τελευταίες αποστολές είναι εκτός ο Χατζηγιοβάνης, με τον οποίο δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή. Είναι Γενάρης όμως και ο Γιοβπάνοβιτς είναι ένας προπονητής που αν δεν βρει αυτό που θέλει, δεν κάνει μεταγραφή και σωστά. Εγώ βλέπω να γίνονται τελικά δύο μεταγραφές».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης εξήγησε γιατί ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει κάνει κουβέντα για φορ και γιατί ο ίδιος δεν βλέπει να έρχεται κι άλλος επιθετικός στον Παναθηναϊκό. Ενώ σημείωσε πως δεν θεωρεί πιθανό να υπάρξει και πώληση ποδοσφαιριστή των «πράσινων», αφήνοντας ένα ανοιχτό παράθυρο μόνο για τον Μαουρίσιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.