ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εκτός ξανά ο Χατζηγιοβάνης – Μέσα ο Αγιούμπ!

Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει με 24 παίκτες στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να τίθεται ξανά εκτός. Μέσα ο Αγιούμπ.

Παναθηναϊκός: Εκτός ξανά ο Χατζηγιοβάνης - Μέσα ο Αγιούμπ!

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό ολοκλήρωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν θα είναι ούτε στον πάγκο γι΄ άλλο ένα ματς, κάτι που αποτελεί επιλογή του προπονητή της ομάδας.

Παράλληλα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιασίν Αγιούμπ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα Super League Interwetten με αντίπαλο τον Ιωνικό (22/1/2022, 19:30).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 19.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μισό γήπεδο. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Αϊτόρ, Σένκεφελντ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.