ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εξτρέμ με αυτά τα χαρακτηριστικά ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης αναζητά ο Παναθηναϊκός.

Εξτρέμ με αυτά τα χαρακτηριστικά ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Πλην των γνωστών στόχων, δηλαδή ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στις θέσεις “6” και “8”, αλλά και ενός αριστερού μπακ, οι πράσινοι θα κινηθούν και για εξτρέμ.

Ηδη, το πράσινο φως άναψε και άπαντες στο “τριφύλλι” κινητοποιούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Οι στόχοι και για τις τρεις θέσεις μπαίνουν σε λίστα και τις επόμενες ημέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει για ποιους ποδοσφαιριστές θα κινηθεί η ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “πράσινοι” θέλουν εξτρέμ που θα αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο. Ο στόχος είναι ο ποδοσφαιριστής να έχει εμπειρίες, να βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία (όχι πάνω από 30-31 ετών) και φυσικά να διαθέτει ποιότητα που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας. Όπως φαίνεται ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πολύ δύσκολα θα συνεχίσει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ηδη, στα τελευταία ματς έχει μείνει εκτός αποστολής και οι πιθανότητες να ανανεωθεί το συμβόλαιό του είναι από λίγες έως μηδαμινές. Συνεπώς, με αυτό το δεδομένο οι υπόλοιποι εξτρέμ που υπάρχουν τώρα στην ομάδα είναι οι Παλάσιος, Αϊτόρ και Βιτάλ, ενώ ο Ενγκμπακοτό δεν υπολογίζεται και αναζητά κι αυτός τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδα της Τουρκίας). Οι πράσινοι αναμένεται να βάλουν στο ρόστερ έναν ακόμα, αρκεί να βρεθεί ο παίκτης με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής του Παναθηναϊκού και με αγωνιστική ετοιμότητα προκειμένου να μπορεί αμέσως να βοηθήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.