ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέικον: «Αγαπώ αυτή την ομάδα – Υπερήφανος για την καρδιά του Παναθηναϊκού»

Τι πήγε λάθος στην τελευταία φάση και δέχθηκε ο Παναθηναϊκός το τρίποντο, εξήγησε ο Ντάριλ Μέικον μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Μέικον: «Αγαπώ αυτή την ομάδα - Υπερήφανος για την καρδιά του Παναθηναϊκού»

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στην τελευταία κρίσιμη φάση που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης και τέλος εξέφρασε την αγάπη του γι’ αυτή την ομάδα και όσα προσπάθησε να πετύχει απόψε στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ στη NOVA:

«Αυτό που θέλαμε στην τελευταία φάση ήταν να σταματήσουμε την μπάλα, γι’ αυτό έγινε και η παγίδα. Κυκλοφόρησαν πολύ καλά την μπάλα, έβαλαν το σουτ και κέρδισαν. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε μ’ αυτό.

Νιώθω περήφανος για την καρδιά και τον χαρακτήρα του Παναθηναϊκού. Τα σκαμπανεβάσματα είναι μέρος του παιχνιδιού. Να μείνουμε ενωμένοι και να μάθουμε από αυτό. Αγαπώ αυτή την ομάδα, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Πρέπει απλώς να καταλάβουμε τι έχει συμβεί».

Η Ρεάλ χάνει Χεζονια, αλλά φουλαρει για τρομακτική κίνηση!
Η Ρεάλ χάνει Χεζονια, αλλά φουλαρει για τρομακτική κίνηση! 31.588 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...