ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σπουδαία νίκη στη Νίκαια για την Κ19

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Ιωνικού εκτός έδρας και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός: Σπουδαία νίκη στη Νίκαια για την Κ19

Με μια πολύ σημαντική νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της το 2022 η Κ19 του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος Super League Κ-19 επικράτησαν 2-1 του Ιωνικού στο «Παντ. Νικολαΐδης» και συνέχισαν την πορεία πρωταθλητισμού που κάνουν απ’ το ξεκίνημα της σεζόν.

Το Τριφύλλι, παίζοντας σε μια δύσκολη έδρα, πανηγύρισε την ενδέκατη νίκη του σε 15 αγώνες στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας διευρύνοντας τη διαφορά στο +6 απ’ τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης, που έχει ένα ματς λιγότερο καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Παναθηναϊκός εξαρχής κυριάρχησε στο γήπεδο και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 18′ έπειτα από θαυμάσια συνεργασία. Ο Φρόκου άνοιξε ωραία για τον Μπιλάλ, ο οποίος έστρωσε την κατάλληλη στιγμή για τον Βολάκη που πλάσαρε εύστοχα για το 0-1, σκορ που διατηρήθηκε δίχως πρόβλημα για τους Πράσινους μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.889 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 46′ το Τριφύλλι έφτασε στην επίτευξη ενός γκολ με τον Μπιλάλ, έπειτα από καταπλητική ασίστ με τακουνάκι του Καλοσκάμη, όμως το τέρμα λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 60′ δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ιωνικού αλλά ο Παναγάκος, ο οποίος αντέδρασε εξαιρετικά στην εκτέλεση, διατήρησε το προβάδισμα των Πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για γκολ με τον Μπιλάλ, τον Συμεωνίδη και τον Κυριόπουλο. Στο 82′ ο Συμεωνίδης στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς το εξαιρετικό σουτ που έπιασε, χτύπησε δύο φορές στο δοκάρι! Τελικά το δεύτερο γκολ που άξιζαν οι Πράσινοι βάσει της εμφάνισής τους ήρθε στο 85′. Ο Συμεωνίδης έβγαλε ασίστ στον Φρόκου, ο οποίος ήταν εύστοχος στο τετ α τετ πετυχαίνοντας το 0-2. Ο Ιωνικός μείωσε στο 90′ σε 1-2 με μακρινό σουτ που κόντραρε στα σώματα και άλλαξε πορεία, αλλά στη συνέχεια οι Πράσινοι διαχειρίστηκαν καλά το προβάδισμα που είχαν και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Ζαφείρης, Τσεβάς (85′ Τσιάβος), Καρνέσης, Προδρομίτης, Κωστόπουλος, Φρόκου, Κυριόπουλος (65′ Συμεωνίδης), Καλοσκάμης (65′ Λιατίφης), Βολάκης (80′ Νταμπίζας), Μπιλάλ (85′ Τόρρα).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.