ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Πήγε, κέρασε με Αϊτόρ και έφυγε!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νίκη του Παναθηναϊκού σε μία έδρα όπου έτρωγε κλωτσιές και μπουκάλια με σκόρερ τον Αϊτόρ , που έδωσε το τρίποντο και κέρασε τον Βαλεριάνο που τον έβριζε.

Πήγε, κέρασε με Αϊτόρ και έφυγε!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νίκη του Παναθηναϊκού σε μία έδρα όπου έτρωγε κλωτσιές και μπουκάλια με σκόρερ τον Αϊτόρ, που έδωσε το τρίποντο και κέρασε τον Βαλεριάνο που τον έβριζε.

Όταν λέγεσαι Παναθηναϊκός έτσι πρέπει να κάνεις όταν παίζεις σε έδρες σαν αυτή του Ιωνικού. Πας, κερδίζεις και φεύγεις. Οτιδήποτε λιγότερο είναι αποτυχία, ούτε φυσικά θα θυμάται κανείς πως έπαιξες. Ολοι θα θυμόντουσαν, όμως, αν δεν κέρδιζες. Ναι η ομάδα δεν έπαιξε καλά, το δεύτερο ημίχρονο ίσως να ήταν και ένα από τα χειρότερά της επί εποχής Γιοβάνοβιτς. Κέρδισε όμως και κέρδισε, διότι βρήκε μία στιγμή ποιότητας στο 38. Η κάθετη του Ρούμπεν, η κίνηση του Καρλίτος στον χώρο, η επαφή του Βιτάλ με την μπάλα, η ενέργεια του Βιγιαφάνιες και η σέντρα πάρε-βάλε στον Αϊτόρ, που το έβαλε. Ένα υπέροχο γκολ από την αρχή μέχρι το τέλος. Εφθανε για να πάρει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη η ομάδα και αυτή η νίκη να της δώσει αυτοπεποίθηση. Ο Ιωνικός απείλησε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με ένα σουτ του Μύγα που βρήκε στον Χουανκάρ και το δοκάρι και κάποιες στιγμές πίεζε χωρίς ουσία.

Κρατάμε τη νίκη και πάμε παρακάτω. Κρατάμε και τον Αϊτόρ που κέρασε τον Βαλεριάνο που του έβρισε τη μάνα, όπως είδε όλη η Ελλάδα ζαλισμένος από τις ντρίμπλες του Ισπανού, αλλά ο Ελληνας avar Παπαδάκης… αμόλαγε αετό και δεν είδε τα μπινελίκια για να φωνάξει τον Διαμαντόπουλο και να αποβάλει τον αμυντικό του Ιωνικού.

Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας…
Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας… 1.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κρατάμε τον πανηγυρισμό του Αϊτόρ που δεν υπάρχει κανονισμός, που να λέει ότι είναι κίτρινη κάρτα, αλλά  ο Διαμαντόπουλος ενήργησε σαν οπαδός του Ιωνικού. Σαν και αυτούς που πέταγαν μπουκάλια συνέχεια στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ε σε τέτοιες έδρες δεν σε νοιάζει αν θα παίξεις καλά, η όχι. Πας τους κερνάς με νίκη και φεύγεις. Αυτό κάναμε και πάμε παρακάτω.

Ναι ο Ρούμπεν, ο Βίγια, ο Μαουρίσιο δεν έπαιξαν καλά, αλλά έφαγαν και πολλές κλωτσιές, που ο Διαμαντόπουλος άφησε ατιμώρητες. Όχι απλά δεν έδωσε κάρτες, ούτε φάουλ δεν έδινε και στο τέλος έδινε συνέχεια φάουλ στον Ιωνικό που δεν έγιναν γύρω από την περιοχή του Παναθηναϊκού.

*Πάμε για να σφραγίσουμε την πρόκριση τώρα στα ημιτελικά του κυπέλλου και το Σάββατο να παίξουμε με τον Αστέρα του Μποροθρύλου στην Λεωφόρο.

*Καταπράσινο Σάββατο χθες. Νίκες εκτός από το ποδόσφαιρο σε βόλεϊ ανδρών,  γυναικών και μπάσκετ γυναικών. Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και επιστρέφει και μόλις ξυπνήσει ο γίγαντας μια χαψιά θα σας κάνει.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.