ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εκτός οι Μέικον, Σαντ-Ρος και Παπαγιάννης με Ηρακλή, πιθανό ντεμπούτο του Γιόβιτς

Χωρίς Ντάριλ Μέικον, Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Γιώργος Παπαγιάννης κατεβαίνει το τριφύλλι στο ματς με τον Ηρακλή, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του ο Γιόβιτς.

Παναθηναϊκός: Εκτός οι Μέικον, Σαντ-Ρος και Παπαγιάννης με Ηρακλή, πιθανό ντεμπούτο του Γιόβιτς

Με απουσίες ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Κυριακή (23/1), με τους Ντάριλ Μέικον, Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Γιώργο Παπαγιάννη να μην παίρνουν μέρος σε αυτή λόγω τραυματισμών ενώ και οι τρεις, όπως και ο Κέντρικ Πέρι (αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα) δεν θα αγωνιστούν απέναντι στον Ηρακλή (24/1, 20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το Matchcenter του SPORT24).

Ο Ντάριλ Μέικον αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη γάμπα, ο Σαντ-Ρος στον δικέφαλο ενώ ο Παπαγιάννης έχει υποστεί θλάση. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες ώστε να αγωνιστεί στο ματς ο Στέφαν Γιόβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...