ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Eπίσημο: Αναβολή στο Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός

Η ΕΠΟ πήρε οριστικά την απόφαση να αναβάλλει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας λόγω των καιρικών συνθηκών.

Eπίσημο: Αναβολή στο Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός

Η έντονη χιονόπτωση που πλήττει την Αθήνα, καθιστά αδύνατη τη μετακίνηση της αποστολής του Τριφυλλιού στη θεσσαλική πόλη, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας θα μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Tην αναβολή του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αποφάσισε η αρμόδια επιτροπής της ΕΠΟ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.516 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από σχετικό έγγραφο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω των ακραίων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.

Νωρίτερα, η υποεπιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας είχε προβεί στην αλλαγή ώρας των αγώνων Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (18:30 αντί για 17:00) και Λαμία-Άρης (20:00 αντί 21:30).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.