ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χώρος φιλοξενίας το ΟΑΚΑ για όσους έχουν ανάγκη – Κατέβηκε το cube από την οροφή (Pic)

O Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής, με ανάρτησή του στα social media, τόνισε πως οι εγκαταστάσεις διαμορφώνονται λόγω κακοκαιρίας.

Χώρος φιλοξενίας το ΟΑΚΑ για όσους έχουν ανάγκη – Κατέβηκε το cube από την οροφή (Pic) | panathinaikos24.gr

O Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής, με ανάρτησή του στα social media, τόνισε πως οι εγκαταστάσεις διαμορφώνονται λόγω κακοκαιρίας.

Δραματική εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ
Δραματική εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ 6.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα έπλητταν την Αττική και την περιοχή του ΟΑΚΑ, οι υπηρεσίες του οργανισμού ανταποκρίθηκαν τα μέγιστα.

Προληπτικά έγιναν κοπές κλαδιών, σε μεγάλο ύψος, καθαρίστηκαν φρεάτια και ενημερώθηκαν οι αθλητές, οι χρήστες των χώρων και οι πολίτες για την ασφαλή οδήγηση και την κυκλοφορία των πεζών στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟ αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας μεταξύ ΚΑΕ ΠΑΟ και ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κατέβηκε ο ηλεκτρονικός πίνακας οροφής (CUBE) που στηρίζεται στην οροφή του κλειστού και ζυγίζει πάνω από 8 τόνους, ώστε να αποφορτιστεί η στέγη λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.

Στην πύλη του χώρου στάθμευσης των χορηγών, υπάρχει μεγάλη ποσότητα αλατιού στην διάθεση της Περιφέρειας και των γύρω δήμων.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας σε θερμαινόμενη αίθουσα για όποιον έχει ανάγκη.

Για τους μικρούς, τετράποδους φίλους του κέντρου, τοποθετήθηκε τροφή στους ειδικούς χώρους που έχουν δημιουργηθεί. Μετά την επίσκεψη της “Ελπίδας”, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος σέ ολόκληρο το Ολυμπιακό Συγκρότημα ώστε να καταγραφούν και να αποκατασταθούν οι όποιες  βλάβες προκλήθηκαν από τον χιονιά.

Ευχαριστώ τους υπαλλήλους του ΟΑΚΑ που για μία ακόμη φορά, σε άψογη συνεργασία, έδειξαν πως ο Οργανισμός λειτουργεί σε όλες τις συνθήκες.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close