ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σούπερ μάρκετ: Πώς θα λειτουργήσουν την Τρίτη – Κλειστές τράπεζες και εμπορικά καταστήματα

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και οι τράπεζες ενώ τροποποιήσεις θα υποστεί και το ωράριο των σούπερ μάρκετ.

Σούπερ μάρκετ: Πώς θα λειτουργήσουν την Τρίτη – Κλειστές τράπεζες και εμπορικά καταστήματα | panathinaikos24.gr

Συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, αύριο, Τρίτη 25/01/2022, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Δραματική εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ
Δραματική εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ 6.841 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

Ελπίς» σφυροκοπάει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας">Ελπίδα» σάρωσε τη χώρα. Απροσπέλαστοι δρόμοι, διακοπές ρεύματος και σημαντικά προβλήματα αλλά και θερμοκρασίες που φτάνουν μέχρι και τους 11 βαθμούς υπό το μηδέν σε κάποιες περιοχές, είναι μερικά από τα προβλήματα που προκάλεσε.">

Πηγή: Ethnos.gr

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close