ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σούπερ μάρκετ: Πώς θα λειτουργήσουν την Τρίτη – Κλειστές τράπεζες και εμπορικά καταστήματα

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και οι τράπεζες ενώ τροποποιήσεις θα υποστεί και το ωράριο των σούπερ μάρκετ.

Σούπερ μάρκετ: Πώς θα λειτουργήσουν την Τρίτη - Κλειστές τράπεζες και εμπορικά καταστήματα

Συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, αύριο, Τρίτη 25/01/2022, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ελπίς» σφυροκοπάει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας">Ελπίδα» σάρωσε τη χώρα. Απροσπέλαστοι δρόμοι, διακοπές ρεύματος και σημαντικά προβλήματα αλλά και θερμοκρασίες που φτάνουν μέχρι και τους 11 βαθμούς υπό το μηδέν σε κάποιες περιοχές, είναι μερικά από τα προβλήματα που προκάλεσε.">

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.