ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η Ζαμπούρα στο «τριφύλλι»!

Ανακοίνωσε μεταγραφή ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Η Ζαμπούρα στο «τριφύλλι»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη μεταγραφή της Ελένης Ζαμπούρα στο σκοπευτικό τμήμα ΑμεΑ του Συλλόγου.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση καθώς το «τριφύλλι» ενισχύεται σημαντικά στο σκοπευτικό τμήμα με μια έμπειρη αθλήτρια που έχει εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες.

Η Ζαμπούρα που αποκτήθηκε από τους Αετούς έχει αγωνιστεί σε Παραολυμπιακούς αγώνες ενώ παράλληλα το 2016 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο  στο Παγκόσμιο κύπελλο στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. στην κατηγορία p2.

Παράλληλα έχει κατακτήσει και την 8η θέση στο αεροβόλο πιστόλι  ενώ είναι και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ το 2018.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ζαμπούρα ανέφερε «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να είμαι μέλος της οικογένειας του παναθηναϊκου. Μια ομάδα που είναι πρωτοπόρος στον πάρα αθλητισμό. Εύχομαι να είμαστε υγιείς, να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι να ανέβουμε ακόμα υψηλότερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...