ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για 2+1 μεταγραφές

Προχωράει για τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για 2+1 μεταγραφές

Προχωράει για τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι βρίσκονται, πλέον, στην τελική τους ευθεία για να προσθέσουν επιπλέον κομμάτια στο παζλ του ρόστερ τους και να διορθώσουν αδυναμίες και κενά. Μετά τις συζητήσεις ανάμεσα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τη διοίκηση,  οι άνθρωποι του τριφυλλιού, προχωρούν στο επόμενο βήμα που αφορά τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους.

Έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές, τόσο για τη θέση του κεντρικού χαφ, όσο και αυτή του εξτρέμ, αλλά και του αριστερού μπακ. Εκεί, άλλωστε, στοχεύουν οι πράσινοι για τη μεταγραφική τους ενίσχυση, με στόχο να προστεθεί επιπλέον ποιότητα στην ομάδα με ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα. Το αν θα γίνουν και οι τρεις κινήσεις, δεν είναι βέβαιο, αλλά τουλάχιστον δυο παίκτες θα αποκτήσει η ομάδα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, το επόμενο διάστημα αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις με το θέμα του συμβολαίου του Χουάνκαρ. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα των επαφών του Παναθηναϊκού με τον Ισπανό μπακ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.