ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Πας να τα βάλεις με μπίλιονερ;»: Απειλές καταγγέλλει ο εργοδότης της Γεωργίας Μπίκα

Ο ίδιος μαζί με φίλο του μετέβησαν στο γνωστό ξενοδοχείο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, για να παραλάβουν την 24χρονη ύστερα από τηλεφώνημα της. Ο επιχειρηματίας περιέγραψε την κατάσταση που την βρήκε.

«Πας να τα βάλεις με μπίλιονερ;»: Απειλές καταγγέλλει ο εργοδότης της Γεωργίας Μπίκα

Στην 5η τακτική ανακρίτρια ήτα προγραμματισμένο να καταθέσεθ ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης κοπέλας για την υπόθεση βιασμού, στη σουίτα ξενοδοχείου. Είναι ο δεύτερος μάρτυρας που κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας.

Την Παρασκευή, εκτός από την 24χρονη παθούσα, κατέθεσε και ο εργοδότης της, γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης ο οποίος συμπαραστέκεται στη νεαρή κοπέλα από την πρώτη στιγμή.

Ο ίδιος, μαζί με τον φίλο του, μετέβησαν στο γνωστό ξενοδοχείο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, για να παραλάβουν την 24χρονη ύστερα από τηλεφώνημα της τελευταίας. Ο επιχειρηματίας περιέγραψε στην ανακρίτρια την κατάσταση στην οποία βρήκε την Γεωργία, αλλά και τι του ανέφερε για το βιασμό της.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμη φέρεται πως είπε στην ανακρίτρια τα εξής:

«Ήρθε στο σπίτι μου ένας εκ των ιδιοκτητών καφέ, το αφεντικό του μετρ, και με απείλησε. Μου είπε “τί πας να κάνεις, να τα βάλεις με μπίλιονερ;”».

Πηγή: GR TIMES

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.