ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς προπόνηση κόντρα στην Ζαλγκίρις ο Παναθηναϊκός – Αποκλεισμένοι στα σπίτια τους οι παίκτες

Η προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ακυρώθηκε και σήμερα και έτσι οι πράσινοι πάνε χωρίς προπόνηση στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις. Αποκλεισμένοι οι παίκτες στα σπίτια τους.

Χωρίς προπόνηση κόντρα στην Ζαλγκίρις ο Παναθηναϊκός - Αποκλεισμένοι στα σπίτια τους οι παίκτες

Όπως είναι γνωστό οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν το βράδυ της Τετάρτης (26/1, 21:00) την Ζάλγκιρις Κάουνας στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για το εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Όμως τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει επηρεάσει και τον Παναθηναϊκό! Άπαντες είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται προπονήσεις στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Όπως την Δευτέρα (24/1) έτσι και την Τρίτη (25/1) δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί προπόνηση, όπερ και σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα υποδεχθεί τους Λιθουανούς χωρίς να έχει κάνει ούτε μία προπόνηση!

Υπενθυμίζουμε ότι είχε αναβληθεί και η αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την περασμένη Δευτέρα (24/1). Ενόψει Ζάλγκιρις δεν υπολογίζεται ο Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το ματς και θα κάνει ντεμπούτο με τα «πράσινα» με αντίπαλο την Μπασκόνια την ερχόμενη Παρασκευή (28/1) και πάλι στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.