ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Αύριο η λεπτομερής εκτίμηση της ζημιάς και οι απαιτούμενες εργασίες”

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την υποχώρηση του στεγάστρου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την υποχώρηση του στεγάστρου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οπως γίνεται γνωστό, αύριο το πρωί ειδικό κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και από την ίδα ημέρα θα προχωρήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κι όλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.