ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Αύριο η λεπτομερής εκτίμηση της ζημιάς και οι απαιτούμενες εργασίες”

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την υποχώρηση του στεγάστρου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Αύριο η λεπτομερής εκτίμηση της ζημιάς και οι απαιτούμενες εργασίες” | panathinaikos24.gr

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την υποχώρηση του στεγάστρου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Κέρδος ο Βαγιαννίδης στο φινάλε της Τούμπας
Κέρδος ο Βαγιαννίδης στο φινάλε της Τούμπας 3.733 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οπως γίνεται γνωστό, αύριο το πρωί ειδικό κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και από την ίδα ημέρα θα προχωρήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κι όλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close