ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δυσκολεύει το ματς με τον Αστέρα

Την ώρα που ο αντίπαλος προετοιμάζεται κανονικά, ο Παναθηναϊκός αναγκάζεται να... μένει σπίτι του λόγω χιονιού.

Δυσκολεύει το ματς με τον Αστέρα

Είναι που είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το ερχόμενο Σάββατο, ήρθαν και οι καιρικές συνθήκες του τελευταίου διημέρου να το κάνουν ακόμα δυσκολότερο. Και ας ελπίσουμε να γίνει τελικά το παιχνίδι στη Λεωφόρο, γιατί αν γίνει σε ουδέτερο θα είναι ένα ακόμα μείον για τον Παναθηναϊκό και υπέρ για τον αντίπαλο.

Ποια είναι τα άλλα δεδομένα που βοηθούν τον Αστέρα να πάει με καλύτερες προϋποθέσεις στο ματς; Πρώτον, το γεγονός πως στην Τρίπολη όχι μόνο έπαιξαν παιχνίδι τη Δεύτερα και έμειναν σε ρυθμό, αλλά προπονούνται κανονικά. Κάτι που δεν συμβαίνει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα πάει στο ματς με… ελλιπέστατη προετοιμασία.

Οι πράσινοι έπαιξαν Σάββατο στη Νεάπολη, Κυριακή υπήρχε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν, άρα δεν έκαναν “κανονική” προπόνηση, ενώ Δευτέρα και Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας δεν έκαναν καθόλου προπόνηση. Και ποιος ξέρει τι θα συμβεί σήμερα . Αν οι πράσινοι καταφέρουν και προπονηθούν σήμερα και την Πέμπτη, θα πάνε με δύο προπόνησεις όλες κι όλες, αφού την Παρασκευή όπως συμβαίνει διαχρονικά παραμονές των αγώνων, περισσότερο χαλάρωμα και τακτική υπάρχει, παρά ένταση στο πρόγραμμα προπόνησης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.735 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά θέμα αναβολής του αγώνα δεν τίθεται, αφού το Σάββατο ο καιρός θα είναι πολύ καλύτερος απ’ τις μέρες που διανύουμε. Το ζήτημα είναι αν θα γίνει το παιχνίδι στη Λεωφόρο ή σε άλλο γήπεδο. Στον Παναθηναϊκό πάντως θέλουν να παόξουν στη φυσική τους έδρα, χωρίς να βάλουν κόσμο στις εξέδρες επί της Αλεξάνδρας για ευνόητους λόγους.

Και ο Γιοβάνοβιτς θέλει Λεωφόρο, αφού ο Παναθηναϊκός έχει να δεχτεί γκολ εκεί από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ! Ένα σερί που κρατάει όλο τον Δεκέμβριο και όλο τον Ιανουάριο για τον Παναθηναϊκό και δείχνει τη μεγάλη δύναμη της έδρας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.