ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίσημο: Την Πέμπτη στις 20:00 το Παναθηναϊκός – Τενερίφη

Ορίστηκε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τενερίφη.

Επίσημο: Την Πέμπτη στις 20:00 το Παναθηναϊκός - Τενερίφη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει ότι η αναμέτρηση του βόλεϊ γυναικών με την Τενερίφη έχει προγραμματιστεί για αύριο (27/01) και ώρα 8 μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Τα «φίνα κορίτσια» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να πάρουν το πλεονέκτημα που θα τις φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup.

Η Maret Grothues δήλωσε στο www.pao1908.com : «Στο αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιήσουμε το σέρβις-μπλοκ-άμυνα. Έχουν μια σταθερή ομάδα με καλούς επιθετικούς αλλά πιστεύω ότι έχουμε κι εμείς πολύ ποιοτική ομάδα. Είμαστε ενθουσιασμένες που θα αγωνιστούμε αύριο στην έδρα μας. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι ξεχωριστά και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί με τους κατόχους διαρκείας που είχαν επικοινωνήσει με το γραφείο μελών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.