ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καθαρίζονται οι δρόμοι γύρω από το ΟΑΚΑ – Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Παναθηναϊκός

Την Πέμπτη η επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό.

Καθαρίζονται οι δρόμοι γύρω από το ΟΑΚΑ - Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Παναθηναϊκός

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Διεύθυνση, από την Πέμπτη το πρωί θα επαναλειτουργήσει το Ολυμπιακό Συγκρότημα, αλλά μόνο για τις απολύτως απαραίτητες προπονήσεις αθλητών και ομάδων.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στις προπονήσεις από την Πέμπτη κι ενώ το ματς με την Μπασκόνια είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 28/1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Λόγω της μεγάλης ποσότητας χιονιού που έχει συσσωρευθεί στο σύνολο του Ολυμπιακού Συγκροτήματος και έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των χρηστών (μελών της αθλητικής οικογένειας, πολιτών και εργαζομένων μας), σας γνωρίζουμε ότι το Ο.Α.Κ.Α. Σπύρος Λούης θα επαναλειτουργήσει την Πέμπτη 27/1 από ώρα 9.00 αλλά μόνο για τις απολύτως απαραίτητες προπονήσεις αθλητών και ομάδων και δεν είναι ανοιχτό προς χρήση από το κοινό (αθλούμενους).

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πλήρης λειτουργία του Ο.Α.Κ.Α. θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 28/1 το πρωί, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους χρήστες του Κέντρου, που θα βρεθούν από αύριο το πρωί στο Ολυμπιακό Συγκρότημα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.