ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πήρε Μελέτη ο Παναθηναϊκός

Στη μεταγραφική προσθήκη για τα τμήματα πινγκ πονγκ και στίβου ΑμεΑ προχώρησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απέκτησε τον Χρήστο Μελέτη.

Πήρε Μελέτη ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη μεταγραφή του αθλητή ΑμεΑ, Χρήστου Μελέτη στα τμήματα πινγκ πονγκ και στίβου.

Ο νεαρός αθλητής που έχει κάνει σημαντική καριέρα στην κολύμβηση με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις εντάχθηκε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό ο Μελέτης που αγωνιζόταν στον Τυρταίο έχει κάνει στροφή στο πινγκ πονγκ ενώ θα ενισχύσει το «τριφύλλι» και στον στίβο».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Χρήστος Μελέτης από τη Νέα Ιωνία τόνισε: «Eίναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού μια ομάδα που συνεχώς πρωτοπορεί στο χώρο του παρα-αθλητισμού. Εύχομαι ή καλύτερα, είμαι σίγουρος ότι αυτή η συνεργασία θα αποφέρει πολλές όμορφες στιγμές και διακρίσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...