ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χαντάβα: «Μέσα στην Ισπανία θα πάρουμε καθαρή νίκη»

Πεπεισμένη πως ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση με νίκη μέσα στην έδρα της Τενερίφη Λα Λαγκούνα, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Εύα Χαντάβα.

Χαντάβα: «Μέσα στην Ισπανία θα πάρουμε καθαρή νίκη»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, αλλά λύγισε στο τέλος στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Τενερίφη Λα Λαγκούνα με 3-2 σετ.

Η αρχηγός της ομάδας, μετά τη λήξη του αγώνα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρξαν πριν το ματς, τόνισε πως η απουσία των τριών ξένων συμπαικτριών της ήταν καθοριστική για την έκβαση του αποτελέσματος και επεσήμανε πως στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού:

«Είχαμε δύσκολη βδομάδα, δε μπορούσαμε να προπονηθούμε λόγω των καιρικών φαινομένων. Είχαμε και τις τρεις απουσίες που είναι πολύ σημαντικές, είναι το 50% της ομάδας. Πιστεύαμε ακόμα κι έτσι ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ακόμα και αυτός ο πόντος είναι πολύ σημαντικός γιατί μέσα στην Ισπανία θεωρώ ότι θα πάρουμε καθαρή νίκη».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...