ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από το Σάββατο – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Νέο κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται προ των πυλών καθώς τις επόμενες ώρες βροχές, καταιγίδες και χιόνια αναμένεται να επηρεάσουν ένα μεγάλο μέρος της χώρας.

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από το Σάββατο - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η κακοκαιρία που θα ξεκινήσει από το Σάββατο, θα αρχίσει από τα δυτικά και τα βόρεια και γρήγορα και θα σαρώσει και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας με τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού να είναι βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Ωστόσο το νέο κύμα κακοκαιρίας θα φέρει και χιόνια που θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, κατά τόπους στα ημιορεινά αλλά και σε περιοχές στα κεντρικά και βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο.

Τα φαινόμενα που πιθανώς στα κεντρικά και τα νότια να είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά, από το απόγευμα στα βόρεια και αργότερα στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις αρχικά 4 με 6, βαθμιαία 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά νότιοι 4 με 6, ενώ στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα ενισχυθούν. Σταδιακά θα επικρατήσουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο πιθανώς 9 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά θα παραμείνουν νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια και θα φτάσει στα δυτικά και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου τους 11 με 12 βαθμούς, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές δεν θα ξεπεράσει τους 09 με 10 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.