ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το σημάδι στα μαλλιά: Το σύμπτωμα που δείχνει ότι νόσησες ασυμπτωματικά με covid αλλά δεν το κατάλαβες

Πολλοί γύρω σας διαγνώστηκαν με κορωνοϊό όμως εσείς αισθάνεστε περδίκι; Ίσως αποφύγατε τη λοίμωξη αλλά μπορεί να προσβληθήκατε και τα συμπτώματα να ήταν ήπια ή ανύπαρκτα.

Το σημάδι στα μαλλιά: Το σύμπτωμα που δείχνει ότι νόσησες ασυμπτωματικά με covid αλλά δεν το κατάλαβες

Πολλοί γύρω σας διαγνώστηκαν με κορωνοϊό όμως εσείς αισθάνεστε περδίκι; Ίσως αποφύγατε τη λοίμωξη αλλά μπορεί να προσβληθήκατε και τα συμπτώματα να ήταν ήπια ή ανύπαρκτα.

Ένα από τα συμπτώματα πως είχατε κορωνοϊό ενδεχομένως είχε να κάνει με τα μαλλιά σας! Αυτές είναι οι 7 ενδείξεις πως είχατε κορωνοϊό και δεν το αντιληφθήκατε:

Περισσότερα μ’ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.