ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Δυνατότητα ανανέωσης κάρτας μέλους για παλαιά μέλη

Ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό Α.Ο για τα παλαιά μέλη.

Παναθηναϊκός: Δυνατότητα ανανέωσης κάρτας μέλους για παλαιά μέλη

Ο Σύλλογος ενημερώνει ότι:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει ότι πλέον υπάρχει η δυνατότητα καταβολής οφειλών προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων και ηλεκτρονικά μέσω VIVA!
Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη που έχουν οφειλές μέχρι τρία έτη,  θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν αυτές τις οικονομικές εκκρεμότητες, πληρώνοντας αντίστοιχα από 1 έως 3 έτη (50,00€, 100,00€ και 150,00€ αντίστοιχα)

Τα μέλη έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν στο γραφείο του τμήματος μελών του «τριφυλλιού» (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος) με αυτοπρόσωπη παρουσία, ηλεκτρονικά με mail στο [email protected] , και τηλεφωνικά στο 211 4117600.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-16:00.

Με αυτή την κίνηση τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη, που τακτοποιήσουν τις οφειλές τους είναι ταμειακώς ενήμερα, και ως εκ τούτου θα έχουν δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Α.Ο. με θέμα τη Διπλή Ανάπλαση.

Ο σύνδεσμος στη VIVA είναι ο ακόλουθος:

https://www.viva.gr/tickets/sports/palaies-ofeiles-melon-panathinaikou-ao/

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.