ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με πάθος και ενέργεια ο Παναθηναϊκός, “καθάρισε” την Μπασκόνια

Ο Παναθηναϊκός έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο ΟΑΚΑ, έριξε στα σχοινιά από νωρίς την Μπασκόνια και νίκησε με 75-63 για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ντεμπούτο για τον Γιόβιτς.

Με πάθος και ενέργεια ο Παναθηναϊκός,

Ο Παναθηναϊκός έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο ΟΑΚΑ, έριξε στα σχοινιά από νωρίς την Μπασκόνια και νίκησε με 75-63 για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ντεμπούτο για τον Γιόβιτς. Στο 5-15 το πράσινο ρεκόρ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά σε άμυνα και επίθεση και προηγήθηκε 7-2. Οι πράσινοι αγωνίστηκαν ξανά χωρίς τον Παπαγιάννη, αλλά με τον Γιόβιτς για πρώτη φορά στην αποστολή. Στα 6.22 πριν από το τέλος της περιόδου, το σκορ είχε γίνει 12-4 για τους πράσινους που παρουσιάζονταν σοβαροί στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Το τριφύλλι συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό για να κάνει ο Γουάιτ το 16-4.  Ο Μποχωρίδης με την τριτη του ασίστ, έδωσε τη δυνατότητα στον Έβανς να σκοράρει για το 18-4, την ώρα που η άμυνα ήταν εξαιρετική. Στα 3 λεπτά πριν από τη λήξη ο Στέφαν Γιόβιτς μπήκε για πρώτη φορά στο παρκέ. Ο Έβανς με τρίποντο έστειλε τη διαφορά στους 15.  Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 22-8.

Με τρίποντο του Γιόβιτς, το τριφύλλι έκανε το 25-10, ενώ στη συνέχεια με ασίστ του Σέρβου ο Γουάιτ με ωραίο καλάθι έστειλε τη διαφορά στους 17. Οι πράσινοι έχασαν για λίγο τον επιθετικό τους ρυθμό, αλλά αμυντικά τα πήγαιναν πολύ καλά, με αποτέλεσμα να μην απειλούνται. Με εντυπωσιακό κάρφωμα του Έβανς το σκορ έγινε 31-17. Ο Γουάιτ με τρίποντο έκανε το 36-17 με τον Παναθηναϊκό να εξαιρετικός και στις δυο μεριές του παρκέ. Το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 38-20.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.768 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τρίτο δεκάλεπτο άρχισε με τρίποντο του Νέντοβιτς, με τη διαφορά να πηγαίνει στους 21 πόντους. Ο Παναθηναϊκός συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό, με την Μπασκόνια να… σπάει τα καλάθια και τους πράσινους να ελέγχουν το παιχνίδι. Με καλάθι και φάουλ του Παπαπέτρου το σκορ έγινε 48-25. Η διαφορά όλο και μεγάλωνε με την Μπασκόνια να μοιάζει… χαμένη και επηρεασμένη τόσο από τις απουσίες της, όσο και από την απόδοση των πράσινων. Η τρίτη περίοδος τελείωσε με σκορ 57-32.

Η διαφορά έφτασε και τους 27 πόντους με τον Παναθηναϊκό να περνάει ένα ευχάριστο βράδυ στο ΟΑΚΑ. Με τάπα του Καββαδά και φόλοου στη συνέχεια από τον Νέντοβιτς το σκορ έγινε 70-46. Η διαφορά έπεσε στους 13, όταν οι πράσινοι κάπως… χαλάρωσαν για το 70-57. Ο Γιόβιτς με το δεύτερο τρίποντο έκανε το 73-57. Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια άνετη νίκη, με τη διαφορά απλώς να πέφτει στα τελευταία λεπτά. Το τελικό σκορ ήταν 75-63.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...