ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με το φαβορί στο Κόπα Άφρικα!

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με το φαβορί στο Κόπα Άφρικα!

Έχει τις ευκαιρίες του για προγνωστικά στοίχημα το κουπόνι του Σαββάτου (29/01), με το ενδιαφέρον να μετατοπίζεται σε αγώνες εντός συνόρων, αλλά και στο Κόπα Άφρικα, από όπου προκύπτει η σημερινή δυνατή στοιχηματική επιλογή του Betarades.gr. Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω. 

Στις 18:00, η Γκάμπια φιλοξενεί το Καμερούν για την προημιτελική φάση του Κόπα Άφρικα.

Πολύ καλή πορεία έχει κάνει η Γκάμπια μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, αν και πρωτάρα. Έφτασε ως εδώ με νίκη στους “16” κόντρα στο Μάλι με 0-1, σε ένα κατά τα άλλα ισορροπημένο ματς με ρυθμό. Παραμένει αήττητη στο Κόπα Άφρικα, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, δεν έχει δεχτεί γκολ σε 3/4 παιχνίδια της.

Με δυσκολία επικράτησε το Καμερούν επί των Κομόρες στην προηγούμενη φάση με τελικό σκορ 2-1. Ήταν απειλητικοί οι αντίπαλοι, αλλά τελικά πήρε αυτό που ήθελε. Δεν έχει γνωρίσει ήττα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, με απολογισμό 3-1-0. Επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal και στα τέσσερα ματς, ενώ έχει 8/10 νίκες σε επίσημα ματς. Μπορεί να ξεπεράσει και το εμπόδιο της πρωτάρας Γκάμπια και να βρεθεί στα ημιτελικά με άνεση.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Copa Africa μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.