ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Μεταγραφές μόνο αν κάνουν τη διαφορά – Είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι τον Γενάρη»

Στη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού και τις δυσκολίες που υπάρχουν για να βρεθεί παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, αναφέρθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Γιοβάνοβιτς: «Μεταγραφές μόνο αν κάνουν τη διαφορά - Είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι τον Γενάρη»

Στη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού και τις δυσκολίες που υπάρχουν για να βρεθεί παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, αναφέρθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Η εβδομάδα για μας ήταν δύσκολη. Πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες της Αθήνας λόγω της κακοκαιρίας. Δύσκολη φυσικά και για το να προπονηθεί η ομάδα, καθώς οι συνθήκες δεν ήταν καλές. Είχε πάρα πολύ χιόνι και προπονηθήκαμε ουσιαστικά τις τελευταίες μέρες με μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο και προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε για ένα τέτοιο παιχνίδι. Σίγουρα δεν ήταν ιδανικά τα δεδομένα, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι άλλο».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας βάζει δύσκολα στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια: «Ο Αστέρας είναι καλά ομάδα, οργανωμένη ομάδα και έχει έναν προπονητή που δουλεύει αρκετό διάστημα μαζί τους. Μία ομάδα που φημίζεται για το καλό της παιχνίδι και έχει καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα περιμένω ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον μας πιο αισιόδοξα».

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις μεταγραφές: «Η περίοδος του Ιανουαρίου σε όλες τις ομάδες που δούλεψα και απ’ ότι γενικός γίνεται, είναι πολύ δύσκολη για την εξεύρεση παικτών. Κάνουμε κάποιες προσπάθειες όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Δεν είναι και εύκολη περίοδος για να μπορέσουμε να βρούμε αυτό που θέλουμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να βρούμε κάποιους παίκτες που πραγματικά να κάνουν την διαφορά την ομάδα και όχι να βρούμε παίκτες που μόνο θα συμπληρώσουν το υφιστάμενο ρόστερ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.