ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Ο τρόπος που παίξαμε δεν μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα» (Vid)

Πάρα πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του, ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αμέσως μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Γιοβάνοβιτς: «Ο τρόπος που παίξαμε δεν μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα» (Vid)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορική του έδρα τη φετινή σεζόν αυτή τη φορά από τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι απογοητευμένος από την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Aστέρα πάλεψε μέχρι το τέλος και πήρε τη νίκη. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι παίξαμε παγωμένα, δεν κυκλοφορούσαμε καλά τη μπάλα στο τελικό κομμάτι, είχαμε αρκετό άγχος, δεν είχαμε ηρεμία και παρά το ότι έμειναν με 10 παίκτες παίζαμε με τον ίδιο ρυθμό. Έτσι μοιραία δεν είχαμε κάποιες αξιώσεις για γκολ. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν ήταν αυτό που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.560 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.