ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – Αστεράς Τριπόλης: Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (Vid)

Ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος και ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στην ιστορική του έδρα με σκορ 1-0. Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός - Αστεράς Τριπόλης: Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (Vid)

Ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος και ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στην ιστορική του έδρα με σκορ 1-0.

Οι “πράσινοι” με την ήττα από τους Αρκάδες έμειναν πίσω βαθμολογικά και θα πρέπει να κάνουν διπλό την επόμενη αγωνιστική στην έδρα του ΟΦΗ.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 126.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.