ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Βαριά ήττα από τη Βουλιαγμένη

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα από τον ΝΟ Βουλιαγμένης με 20-5 στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τη 13η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 Ανδρών.

Παναθηναϊκός: Βαριά ήττα από τη Βουλιαγμένη

Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα από τον ΝΟ Βουλιαγμένης με 20-5 στο κολυμβητήριο του Λαιμού στην 13η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α1 Ανδρών.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να αντιδράσουν κόντρα στην πρωτοπόρο και πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου. Θα προσπαθήσουν να καλύψουν το έδαφος στα επόμενα ματς με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 7-1, 4-2, 6-2.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος 1, Πάπαριτς 1, Λόζινα 4, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος Α. 2, Καπότσης, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 3, Ανδρεάδης, Καστρινάκης 2, Σπηλιώπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου 3, Ξενάκης 1, Κουρλιάφτης, Σιαμάς Χρ., Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος, Ρμπόπουλος, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Παπαβασιλείου, Κρατημένος, Δευτεραίος, Εγνατιάδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...