ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς σε παίκτες: «Δεν παίξαμε καλά, φταίμε όλοι αλλά μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Group therapy ανάμεσα σε Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ποδοσφαιριστές υπήρξε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Γιοβάνοβιτς σε παίκτες: «Δεν παίξαμε καλά, φταίμε όλοι αλλά μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καθόλου καλός και γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης των δέκα ποδοσφαιριστών στην ιστορική έδρα της Λεωφόρου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιλαμβανόμενος το άσχημο κλίμα που επικρατεί λόγω της κακής εμφάνισης που συνοδεύτηκε από την ήττα κόντρα στους Αρκάδες, μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του μετά τη λήξη του αγώνα στ’ αποδυτήρια και τους μίλησε.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του, καθώς ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς, αρχής γενομένης από την Τετάρτη και το ματς στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ ακολουθεί και ο ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή στην Τούμπα.

«Αήττητε Παναθηναϊκέ»
«Αήττητε Παναθηναϊκέ» 674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιοβάνοβιτς στο άτυπο group therapy τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν παίξαμε καλά. Δεν μας πήγε και το παιχνίδι, το χάσαμε και γι’ αυτό φταίμε όλοι μας. Είστε όλοι σας καλοί παίκτες κι  έχουμε δείξει ότι έχουμε καλή ομάδα. Δουλεύουμε σωστά και αυτό πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια. Σηκώστε ψηλά το κεφάλι και πάμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να το φτάσουμε ως το τέλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.