ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βουλή: Άγριο επεισόδιο Άδωνι-Πολάκη – Τους χώρισε η φρουρά

Χαμός στην Βουλή!

Βουλή: Άγριο επεισόδιο Άδωνι-Πολάκη – Τους χώρισε η φρουρά

Ολα συνέβησαν στο εντευκτήριο της Βουλής στο οποίο βρέθηκαν και οι δύο βουλευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παύλος Πολάκης απηύθυνε τον λόγο στον υπουργό Ανάπτυξης λέγοντας «εμείς θα τα πούμε μεθαύριο» αναφέροντας ότι ανασύρεται από το αρχείο η υπόθεση της Novartis.

«Όποτε θέλεις», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Σου ετοιμάζω αγωγή 1 εκατ. ευρώ», είπε ο υπουργός αναφερόμενος στη σκευωρία της Novartis.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.530 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Oι φωνές των βουλευτών έφτασαν να ακούγονται μέχρι το εντευκτήριο, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της φρουράς της Βουλής για να χωρίσει τους δύο πολιτικούς λίγο πριν πιαστούν στα χέρια.

Πηγή: eleftherostypos

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.