ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Παπαγιάννη με Άρη, εκτός Παπαπέτρου και Μέικον

Με έντεκα παίκτες ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Παπαγιάννη με Άρη, εκτός Παπαπέτρου και Μέικον

Ο Δημήτρης Πρίφτης συμπεριέλαβε στην δωδεκάδα της αναμέτρησης με τον Άρη τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο Έλληνας σέντερ επιστρέφει μετά από δύο ματς.

Παράλληλα, ο Παπαπέτρου που αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου έμεινε εκτός.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μέικον.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.784 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Πρίφτης): Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Καββαδάς, Κασελάκης, Γουάιτ, Αβδάλας, Γιόβιτς, Νέντοβιτς, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ-Ρος

Άρης (Καστρίτης): Τζούιστον, Κάουαν, Καμαράς, Πουλιανίτης, Πετανίδης, Λόκετ, Νετζήπογλου, Γουίλιαμς, Χάνλαν, Κέλι, Κώττας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.