ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καθάρισε» τον Άρη με… κατοστάρα!

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας πολύ καλά απέναντι στον Άρη, επικράτησε με 103 -83 σε παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική της basket league. Τρομερή εμφάνιση από τον Νέντοβιτς. Το μυαλό στη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας, στρέφουν, πλέον οι πράσινοι.

«Καθάρισε» τον Άρη με... κατοστάρα!

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας πολύ καλά απέναντι στον Άρη, επικράτησε με 103 -83 σε παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική της basket league. Τρομερή εμφάνιση από τον Νέντοβιτς. Το μυαλό στη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας, στρέφουν, πλέον οι πράσινοι.

Το ματς

Το τριφύλλι μπήκε πολύ από τα πρώτα λεπτά. Με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Μποχωρίδη οι πράσινοι προηγήθηκαν με 11-5, ενώ μετά από 4 λεπτά αγώνα το ματς πήγε στο 15-8. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με πατημένο το γκάζι και με καλάθι του Παπαγιάννη πήρε αέρα 12 πόντων, λίγο πριν από την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Το πράσινο… ντεμαράζ είχε και συνέχεια, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στο +17 (29-12), μετά την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.584 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου ο δείκτης του σκορ εκτοξεύθηκε στο +21 (35-14) με τον Νεμάνια Νέντοβιτς (17π., στο ημίχρονο) να αποτελεί την μόνιμη απειλή των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια ωστόσο ο Άρης αντέδρασε και με ένα γρήγορο 11-0, έριξε τη διαφορά στους 10 πόντους. Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν η εκπληκτική ευστοχία του Άρη από τα 6,75. Φυσικά, οι πράσινοι πάτησαν γκάζι εκ νέου και έφτασαν στο σημείο να προηγούνται με 54-33 στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός έχοντας ένα μαξιλαράκι ασφαλείας έριξε τον ρυθμό του στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, το έργο των παικτών του Πρίφτη συνέχισε να φαίνεται εύκολο, με τη ψαλίδα να ανοίγει στους 23 (58-35, 21’). Παρόλα αυτά, ο Άρης δεν έμεινε άπραγος και σταδιακά ροκάνισε την διαφορά, φτάνοντάς την στους 12 (68-56, 27’). Η κατάσταση παρέμεινε ίδια περίπου, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 78-65. Το να χαλαρώσει βέβαια το τριφύλλι ήταν αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς ότι έρχεται και δύσκολη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα.

Τα πρώτα πέντε λεπτά του τελευταίου δεκαλέπτου δεν ήταν καθόλου καλά για τον Παναθηναϊκό, μιας και το τριφύλλι είδε τον Άρη να μειώνει στους 7 πόντους. Σε όλους ήρθε στο μυαλό, η μεγάλη ανατροπή του Άρη στον πρώτο γύρο, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Τα τρίποντα των Έβανς και Νέντοβιτς κράτησαν τη διαφορά πάνω από τους 10, με τους Θεσσαλονικείς να μην καταφέρνουν να επιστρέψουν. Τελικό σκορ 103-83 και νίκη για τον Παναθηναϊκό.

Δεκάλεπτα: 29-12, 54-33, 78-65, 103-83.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...