ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ντέρμπι με ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου

Νέο ντέρμπι έβγαλε για το τριφύλλι η κληρωτίδα.

Ντέρμπι με ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου

Οι πράσινοι θα υποδεχτούν την Ένωση για την φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου. Θυμίζουμε ότι από την μία πλευρά το τριφύλλι απέκλεισε στην προηγούμενη φάση τον Ολυμπιακό και από την άλλη η ΑΕΚ  είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, η κληρωτίδα έβγαλε τα παρακάτω ματς:

Αίας Ευόσμου-Ηλυσιακός

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέτιδα Βούλας-ΑΟ Λαμίας 2013

Πανναξιακός-ΑΟ Θήρας

Αυτό που μένει να δούμε είναι το εάν θα αλλάξει ο αριθμός των ατόμων που θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, κάτι που εξαρτάται από τα μέτρα που θα εξαγγείλει η κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, Αίας Ευόσμου-Ηλυσιακός, Θέτιδα Βούλας-ΑΟ Λαμίας 2013 και Πανναξιακός-ΑΟ Θήρας είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, όπως προέκυψαν από τη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 31/1 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ..

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ ΑΠΣ Αίας – Ηλυσιακός ΑΟ ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Λαμίας 2013 Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΟ Θήρας

Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών ΕΔΩ.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.