ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κάνει το “μπαμ” με Γκατσίνοβιτς ο Παναθηναϊκός!

Τον διεθνή Σέρβο χαφ της Χοφενχάιμ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ντύνει στα πράσινα ο Παναθηναϊκός και ενισχύει σημαντικά τη μεσαία του γραμμή.

Κάνει το
Τον διεθνή Σέρβο χαφ της Χοφενχάιμ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ντύνει στα πράσινα ο Παναθηναϊκός και ενισχύει σημαντικά τη μεσαία του γραμμή.

Λίγο πριν από το φινάλε των μεταγραφών, ο Παναθηναϊκός προχωράει σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τη μεσαία του γραμμή! Το τριφύλλι ντύνει στα πράσινα τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, χαφ της Χοφενχάιμ, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του, όπως μετέδωσε ο BwinΣΠΟΡ FM

Ο 26χρονος είναι κεντρικός χαφ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο. Έπειτα από 5 χρόνια παρουσίας στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μετακόμισε τον Αύγουστο του 2020 στη Χόφενχάιμ (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024). Μάλιστα, η μετακίνησή του έγινε με ανταλλαγή ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τον Στίβεν Τζούμπερ, που πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ, να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο.

Φέτος, είχε 4 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα γι αυτό και αναζητούσε άλλη ομάδα, προκειμένου να παίξει. Συνολικά, στο γερμανικό πρωτάθλημα μετράει 143 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει τρια γκολ και έχει μοιράσει 10 ασίστ. Έχει, επίσης, 26 συμμετοχές στο Europa League με τις φανέλες των Χόφενχάιμ, Άιντραχ Φρανκφούρτης και Βοϊβοντίνα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχει, επίσης, 23 συμμετοχές με την Εθνική Σερβίας, μετρώντας 2 γκολ και άλλες τόσες ασίστ.

Ο Γκατσίνοβιτς έχει παίξει και στον Απόλλωνα Λεμεσού, από τον οποίο πήρε τη μεταγραφή για τα γερμανικά γήπεδα και την Άιντραχτ. Μάλιστα, με την ομάδα της Φρανκφούρτης κατέκτησε το Κύπελλο το 2018 όταν στον τελικό με την Μπάγερν Μονάχου, η Άιντραχτ είχε επικρατήσει 3-1 με τον Σέρβο να σκοράρει, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.