ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Μονακό για τη νίκη και τη ρεβάνς

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr) τη Μονακό και θέλει τη νίκη για ψυχολογική τόνωση αλλά και για τη ρεβάνς της ήττας στο Πριγκιπάτο στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης.

Με Μονακό για τη νίκη και τη ρεβάνς

Η Ευρωλίγκα διανύει την 24η στροφή της και ο Παναθηναϊκός παίζει εντός έδρας με την Μονακό του πρώην πράσινου, Μάικ Τζέιμς.

Η πρωτοεμφανιζόμενη στη διοργάνωση Μονακό, είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν των πρασίνων, με το τριφύλλι να αναζητά απόψε στο ΟΑΚΑ μια άτυπη ρεβάνς, ενώ θέλει να συνεχίσει σε ανοδική πορεία μετά τις τελευταίες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν και στις δύο ομάδες. Για τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου που χθες έκανε εγχείρηση στο ιγμόρειο και αναμένεται να απουσιάσει για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ αμφίβολος για τον αγώνα είναι και ο Ντάριλ Μέικον.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά τους οι Μονεγάσκοι του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Λίο Βέστερμαν.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Τόμισλαβ Χόρντοβ και Σάσο Πέτεκ, ενώ το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.