ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός ήθελε να αγοράσει τον Γκατσίνοβιτς αλλά η Χόφενχαϊμ το απέκλειε»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε την πρόθεση του Παναθηναϊκού είτε να πάρει τον Γκατσίνοβιτς με μεταγραφή, είτε να βάλει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς του, με την Χόφενχαϊμ να λέει όχι.

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός ήθελε να αγοράσει τον Γκατσίνοβιτς αλλά η Χόφενχαϊμ το απέκλειε»

Την έντονη πρόθεση του Παναθηναϊκού να κάνει τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δικό του, είτε με μεταγραφή είτε μέσω υποχρεωτικής ρήτρας αγοράς του από την Χόφενχαϊμ, η οποία ωστόσο αρνήθηκε, αποκάλυψε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γιοβάνοβιτς τον έψαξε πολύ τον Γκατσίνοβιτς, ρώτησε αρκετούς ανθρώπους, μίλησε και μαζί και του ανέλυσε το πλάνο. Ο Παναθηναϊκός ήθελε είτε να αγοράσει τώρα τον παίκτη είτε να βάλει οψιόν υποχρεωτικής αγοράς.. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του η Χόφενχαϊμ το απέκλειε και στην περίπτωση να μην έρθει καθόλου ο παίκτης, επειδή ο Γιοβάνοβιτς ήθελε οπωσδήποτε να έρθει και επειδή υπάρχουν στόχοι για φέτος, ήρθε τελικά δανεικός.To καλοκαίρι θα γίνει εκ νέου συζήτηση», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο Γιοβάνοβιτς είχε δει πάρα πολλούς παίκτες, με κασέ που θα μπορούσε να πληρώσει το «τριφύλλι» ή και άλλους που θα έμεναν ελεύθεροι, αλλά δεν βρήκε σε αυτούς τα στοιχεία που ήθελε και είχε ο Γκατσίνοβιτς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης ανέλυσε το αγωνιστικό προφίλ του Γκατσίνοβιτς και το πως σκοπεύει να τον αξιοποιήσει ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Ενώ αναφορικά με την περίπτωση του αριστερού μπακ, τόνισε πως παρότι υπήρξε συγκεκριμένος παίκτης στο «στόχαστρο» των «πράσινων», αυτός «κόπηκε» τελικά από τον Γιοβάνοβιτς και πλέον υπάρχει ένα μικρό «παράθυρο» για παίκτη από την αγορά των ελεύθερων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.