ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπουζούκης: “Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο για την αγάπη που μου έδωσαν” (Pic)

Ο Γιάννης Μπουζούκης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με ένα μήνυμα στα social media.

Μπουζούκης:

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, αποχωρώντας από τον Παναθηναϊκό μετά από σχεδόν δέκα χρόνια.

Ο Γιάννης Μπουζούκης στο μήνυμά του, ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την αγάπη που πήρε όλα αυτά τα χρόνια και τονίζει πως κρατάει τις καλές στιγμές, τις εμπειρίες που απέκτησε και τους φίλους που έκανε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιάννη Μπουζούκη στα social media:

“Τα χρόνια πέρασαν γρήγορα! Ήρθα στον Παναθηναϊκό ένα μικρό παιδακι, απέκτησα εμπειρίες, έκανα καλούς φίλους τους οποίους θα έχω πάντα δίπλα μου!!!! Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τον Παναθηναϊκό γεμάτος από καλές στιγμές που είναι οι μόνες που κρατάω!! Ευχαριστώ όλους τους ανθρωπους του Παναθηναϊκού και τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη που μου έδωσε”! 

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Giannis Bouzoukis (@giannisbouzoukis)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...