ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ προσπάθησε να μπει… σφήνα στο 90΄ για Γκατσίνοβιτς!

Η Ένωση προσπάθησε την τελευταία στιγμή να... πάρει τον Γκατσίνοβιτς, όμως η πλευρά του παίκτη αρνήθηκε και το θέμα τελείωσε εκεί.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να μπει... σφήνα στο 90΄ για Γκατσίνοβιτς!

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έφτασε στην χώρα μας το πρωί της Δευτέρας. Όταν η ΑΕΚ λοιπόν ενημερώθηκε για την έλευση του παίκτη στην Ελλάδα και επικοινώνησε με τον μάνατζερ του, Μαλένοβιτς και του ζήτησαν να φέρει τον ποδοσφαιριστή στην Ένωση.

Ο μάνατζερ του Γκατσίνοβιτς, ο οποίος εκπροσωπεί και τους Τσούμπερ – Γέβτιτς, αρνήθηκε να κάνει κάτι τέτοιο και ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι από την στιγμή που έχει δώσει τον λόγο του στον Παναθηναϊκό θα πάει εκεί.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο βασικός λόγος που ήρθε στην Ελλάδα ο Γκατσίνοβιτς είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς τον «έψησε» να φορέσει τα πράσινα. Κάτι τέτοιο πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα επέλεγε κάποιον άλλον προορισμό στην χώρα μας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 57.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ