ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε πολύ καλή κατάσταση ο Γκατσίνοβιτς – Τον πήρε στην αποστολή με ΟΦΗ ο Γιοβάνοβιτς!

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με το τριφύλλι, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και για τον λόγο αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Σε πολύ καλή κατάσταση ο Γκατσίνοβιτς - Τον πήρε στην αποστολή με ΟΦΗ ο Γιοβάνοβιτς!

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική ακολούθησε ο Μακέντα, ενώ γυμναστήριο έκαναν οι Κώτσιρας, Πούγγουρας.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο νεοαποκτηθείς Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, τον οποίο σύστησε στους συμπαίκτες του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Γκατσίνοβιτς.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...