ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Με ενέργεια και συγκέντρωση, να προσεγγίσουμε σωστά το ματς»

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε τις απουσίες που έχουν οι πράσινοι και στο που θα κριθεί το παιχνίδι.

Πρίφτης: «Με ενέργεια και συγκέντρωση, να προσεγγίσουμε σωστά το ματς»

«Θα δούμε κάποια πράγματα στο βίντεο και θα ακολουθήσουμε κάποια τακτική που ευελπιστούμε να μας δώσει μια ευκαιρία να είμαστε κοντά τους. Η Μπαρτσελόνα είναι πραγματικά μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που διαβάζει σωστά το παιχνίδι και παίζει με ενέργεια.  Έχουμε πάνω από 4-5 πράγματα που θα πρέπει να σκεφτούμε ώστε να αμυνθούμε. Έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ παίζουν και εξαιρετική άμυνα. Θα είναι δύσκολο ματς», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, προτού προσθέσει:

«Μπορούν να σκοράρουν από όλες τις θέσεις. Διαθέτουν παιχνίδι από το low post, με περιφερειακούς, με ψηλούς αλλά και με τα τεσσάρια τους. Διαθέτουν Pick n pop παιχνίδι με τα πεντάρια τους, διαθέτουν πολύ καλό σετ παιχνίδι και παίζουν με υπομονή και καλό διάβασμα. Χρειάζεται από μέρους μας ενέργεια, όσο και συγκέντρωση».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Θα πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς σωστά και να παρουσιαστούμε με κάποιο τρόπο ώστε να έχουμε το μικρότερο δυνατό κόστος για να μπορέσουμε να κρατηθούμε κοντά τους».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, σε ερώτηση για τον τρόπο διαχείρισης του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό απάντησε πως: «Είναι αρκετά πράγματα που διαχειριζόμαστε τώρα. Δεν είναι μόνο ο Γιώργος, είναι και ο Ντάριλ αλλά και ο Στέφαν, που χρειάζεται χρόνο. Θέλει κάποια διαχείριση η κατάστασή τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.