ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Για την ολική ανατροπή τα… φίνα κορίτσια!

Τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζουν την Τενερίφη εκτός έδρας και στόχο έχουν την ολική ανατροπή (Live: Panathinaikos24.gr/20:00).

Για την ολική ανατροπή τα... φίνα κορίτσια!

Στην Τενερίφη της Ισπανίας βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει του δεύτερου αγώνα της προημιτελικής φάσης του Challenge Cup (20:00) κόντρα στην τοπική Λα Λαγκούνα.

Οι Ισπανίδες την περασμένη εβδομάδα εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τα μεγάλα προβλήματα του Παναθηναϊκού (αγωνίστηκε χωρίς τις τρεις από τις τέσσερις ξένες του, καθώς απουσίαζαν λόγω κορωνοϊού οι Γκρός, Κρος, Στεπανένκο) και επικράτησαν με 3-2.

Αύριο όμως ο Απόστολος Οικονόμου θα έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του καθώς το απουσιολόγιο του είναι λευκό κι όλοι στο πράσινο στρατόπεδο δηλώνουν αποφασισμένοι για την ανατροπή.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό 1.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαστε ενθουσιασμένες για το παιχνίδι. Στο τελευταίο ματς αντιμετωπίσαμε αρκετές αντιξοότητες αλλά είμαστε έτοιμες να δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού» ήταν το σχόλιο της Τζένιφερ Κρος.

Ο ΠΑΟ με νίκη 3-0 ή 3-1 παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, ενώ αν νικήσει με 3-2 όλα θα κριθούν στο «χρυσό σετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.