ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Δύσκολα τα πράγματα – Να βγάλουμε αντίδραση» (Vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στην αντίδραση που πρέπει να δείξει το «τριφύλλι», μετά τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα.

Γιοβάνοβιτς: «Δύσκολα τα πράγματα - Να βγάλουμε αντίδραση» (Vid)

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό μετά και την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, σύμφωνα με όσα επεσήμανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην Cosmote TV:

«Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που ήταν πολύ πιο καλός στο γήπεδο, μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι. Κόντρα στη ροή του αγώνα καταφέραμε από κάποιες αντεπιθέσεις να έχουμε το σκορ υπέρ μας. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε καλύτερα το ματς, είχαμε ευκαιρίες για να αυξήσουμε το προβάδισμά μας, αλλά μετά ήρθε η αποβολή και ήταν λογικό να υποχωρήσουμε. 

Στο τέλος δείξαμε πως δεν μπορούσαμε να κατανοήσουμε την εξέλιξη του παιχνιδιού και τιμωρηθήκαμε πολύ σκληρά. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Χάσαμε ένα παιχνίδι ακόμη και τα πράγματα δυσκολεύουν για μας. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.