ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αρθρογραφία

Ντροπή σας ξεφτιλισμένοι!

Ο Κώστας Μανωλιουδάκης γράφει για την ντροπή της ντροπής και το ξεφτίλισμα της ξεφτίλας που για πολλοστή φορά βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός.

Για ποιο ματς να γράψεις, τι κριτική να κάνεις και ποιον ακριβώς να κατηγορήσεις από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε διατεταγμένη υπηρεσία και οδηγήθηκε σαν πρόβατο στη σφαγή της Κρήτης;

Απέδειξε ότι… επιστρέφει απέναντι σε όλους!
Απέδειξε ότι… επιστρέφει απέναντι σε όλους! 1.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι να πεις ακριβώς για τους παίκτες και για τον προπονητή όταν την ώρα που παρακολουθούσες το ματς σου έρχονταν στο μυαλό εικόνες από μέρες… δοξασμένες; Απ’ τις Παράγκες (έχουμε χάσει το μέτρημα πια…) του πρόσφατου, κι όχι μόνο, παρελθόντος;

Ντράπηκε και η ντροπή στο Ηράκλειο την Τετάρτη. Ξεφτιλίστηκε και η ξεφτίλα…

Κάποιο αστείο ανθρωπάκι, ένας νάνος με μαύρη στολή ήταν σε αποστολή και έφερε εις πέρας τη δουλειά του με απόλυτο κυνισμό. Σαν επαγγελματίας καμικάζι που είναι.

Δεν ήταν η πρώτη φορά, προφανώς δεν θα είναι και η τελευταία που βιώνει ο Παναθηναϊκός στο πετσί του χειρουργείο χωρίς αναισθητικό, αλλά σάμπως ιδρώνει και το αυτί κανενός γενικότερα;

Ρητορικό ασφαλώς το ερώτημα, από τη στιγμή που ουδείς ασχολείται για να φτιάξει επιτέλους το δύσμοιρο και βάναυσα κακοποιημένο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο, κατά τα άλλα, ορέγεται επενδύσεις και αφίξεις επιχειρηματιών που θα έρθουν και θα βάλουν τα χρήματά τους σ’ ένα βαρέλι χωρίς πάτο.

Άπαντες είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν, το γνωρίζουν και δεν θα το κάνουν ποτέ, από τη στιγμή που γνωρίζουν και οι πέτρες πως μόνο εάν κινηθείς με… μαεστρία παρασκηνιακά και γίνεις εσύ ο θύτης, μπορεί να έχεις τύχη.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή δυστυχώς. Ή θα είσαι εσύ ο θύτης ή το θύμα. Τραγικό το συγκεκριμένο συμπέρασμα, η απόλυτη παραδοχή ξεφτίλας και ανυπαρξίας του Ελλαδιστάν, αλλά με όσα έχουν δει τα μάτια μας και με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, είναι σαφές ότι αποτελεί την ωμή πραγματικότητα.

Δηλαδή εάν πήγαινε για πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός τι άλλο θα έβλεπαν τα μάτια μας; Μέχρι ποιου σημείου θα έφταναν τα χειρουργεία; Πόσο πολύ φοβούνται την επιστροφή του; Έχουν τόσο μεγάλο θράσος που δεν πτοούνται ούτε από VAR ούτε από τίποτα. Ε, το πολύ-πολύ να μην μετρούσαν το γκολ του Παλάσιος, όπως και έκαναν σε ροή αγώνα. Σιγά τα ωά.

Όταν θέλεις (κάτι) βρίσκεις. Ανακαλύπτεις. Και ούτε γάτα, ούτε ζημιά…

Απέδειξε ότι… επιστρέφει απέναντι σε όλους!
Απέδειξε ότι… επιστρέφει απέναντι σε όλους! 1.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close