ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πατέρας Φιλόπουλου: «Τους ξέρει η Αστυνομία – Κράτος και ΠΑΕ δεν θέλουν να το τελειώσουν…» (vid)

Ο πατέρας του Μιχάλη Φιλόπουλου, Ανδρέας, συγκλονίζει, καταγγέλοντας ότι η αστυνομία γνωρίζει τους δράστες.

Πατέρας Φιλόπουλου: «Τους ξέρει η Αστυνομία - Κράτος και ΠΑΕ δεν θέλουν να το τελειώσουν...» (vid)

Ο πατέρας του Μιχάλη Φιλόπουλου, Ανδρέας, συγκλονίζει, καταγγέλοντας ότι η αστυνομία γνωρίζει τους δράστες.

Αναλυτικά όσα είπε στο δελτίο ειδήσεων του «ΣΚΑΪ»:

«Έχουν περάσει 15 χρόνια . Εγώ δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο αφαιρούν ανθρώπινη ζωή για το τίποτα. Ειδικά το παιδί αυτό, τον Άλκη, σταμάτησαν δύο αυτοκίνητα, κατέβηκαν κάτω, το μαχαίρωσαν το παλικάρι και σηκωθήκαν και φύγανε. Σαν κύριοι… Πάνε στο γήπεδο και πάνε οπλισμένοι, όπως ακριβώς το είπες. Πού πας ρε φίλε; Ένας αγώνας είναι, ένα παιχνίδι είναι. Τι δεν μπορούν να καταλάβουν στο «ένα παιχνίδι είναι»;

Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς!
Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς! 256.680 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αστυνομία ξέρει τους πάντες, είναι δυνατόν να μην τους ξέρουνε; Όλους τους ξέρουνε, αλλά είναι δεμένα τα χέρια της Αστυνομίας. Δεν θέλουνε, πρώτα βάζω το κράτος και μετά τις ΠΑΕ, να το τελειώσουνε, που μπορούν να το τελειώσουν, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είπανε θα βάλουν κάμερες, αν τα θυμάσαι, είπαν το ένα- είπαν το άλλο, έγινε τίποτα;

Δηλαδή εγώ πηγαίνω μετά από 15 χρόνια, για να στο πω απλά, ακόμα και ανάβω το καντηλάκι του παιδιού μου. Αυτός, αύριο- μεθαύριο, ο εκάστοτε που αφαίρεσε ζωή, θα είναι ελεύθερος. Όπως ήταν και του γιου μου, οι ένοχοι, είναι ελεύθεροι. Εγώ όμως εξακολουθώ και πηγαίνω εκεί, όπως θα κάνει και η μάνα του Άλκη και ο πατέρας του και οι συγγενείς του. Δηλαδή δεν έχουν καταλάβει, ότι εκτός από τον Άλκη, κλείνουν και ένα σπίτι ολόκληρο;»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...