ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο «ναυάγιο» στη Βαρκελώνη

Χωρίς Παπαπέτρου και Νέντοβιτς, ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος των περιστάσεων στη Βαρκελώνη και η ήττα από την Μπαρτσελόνα με 86-60 για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ήρθε φυσιολογικά.

Νέο «ναυάγιο» στη Βαρκελώνη

Χωρίς Παπαπέτρου και Νέντοβιτς, ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος των περιστάσεων στη Βαρκελώνη και η ήττα από την Μπαρτσελόνα με 86-60 για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ήρθε φυσιολογικά.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε δίχως δυο βασικούς παίκτες του, αφού απουσίασαν οι Παπαπέτρου, Νέντοβιτς. Η Μπαρτσελόνα ήθελε εξ’ αρχής να παίξει επιθετική άμυνα με αποτέλεσμα να οδηγήσει σε λάθη το τριφύλλι. Το σκορ έγινε 8-5 με τους πράσινους να δυσκολεύονται στην κυκλοφορία τους και να χάνουν τις επιθέσεις. Με ωραία συνεργασία ανάμεσα σε Γουάιτ και Παπαγιάννη ο τελευταίος κάρφωσε για το 12-11. Σε 7 λεπτά ο Παναθηναϊκός είχε 6 λάθη και αυτό ήταν πρόβλημα. Ο Παπαγιάννης είχε άλλες δυο ίδιες φάσεις και το σκορ έγινε 17-15, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

Στη δεύτερη περίοδο η Μπαρτσελόνα μπήκε φουριόζα και γρήγορα έκανε το 24-15. Τα λάθη συνεχίζονταν για τον Παναθηναϊκό και οι Καταλανοί άρχισαν να ξεφεύγουν στο σκορ. Με τρια σερί τρίποντα το σκορ έγινε 41-21 με τους πράσινους να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των Καταλανών. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για το τριφύλλι και το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 45-25. Οι πράσινοι είχαν 13 λάθη στο πρώτο μέρος.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.202 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κατάσταση έδειχνε μη αναστρέψιμη με την Μπαρτσελόνα να διαχειρίζεται την υπέρ της διαφορά και να την αυξάνει. Οι πράσινοι προσπάθησαν να τη μαζέψουν, αλλά αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο, με δεδομένη τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες.  Το σκορ μετά τη λήξη της περιόδου ήταν 63-42.

Ηταν αδύνατο ο Παναθηναϊκός να κάνει κάτι καλύτερη. Η διαφορά μεγάλωσε και πάλι με την Μπαρτσελόνα να μη βγάζει αντίσταση. Τα λεπτά που απέμεναν ήταν διαδικαστικά. Με μόνο ένα ανταγωνιστικό δεκάλεπτο δεν μπορούσε το τριφύλλι να διεκδικήσει κάτι απέναντι στους Καταλανούς.  Το τελικό σκορ ήταν 86-60.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.