Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Να καθαρίσει το μυαλό ενόψει ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Να καθαρίσει το μυαλό ενόψει ΠΑΟΚ

Τα όσα συνέβησαν στο Ηράκλειο έφεραν εκνευρισμό στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Τα όσα συνέβησαν στο Ηράκλειο έφεραν εκνευρισμό στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Η διαιτησία του Καραντώνη και η “σφαγή” στο “τριφύλλι” έχουν δημιουργήσει μια άσχημη ψυχολογία στους πράσινους. Τα όσα έγιναν στην Κρήτη σε συνδυασμό με τις δυο διαδοχικές ήττες, δημιουργούν εξτρά πίεση και φυσικά χαμηλό ηθικό. Καταλαβαίνει κανείς ότι όλοι πρέπει να καθαρίσουν το μυαλό τους ενόψει της συνέχειας.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δουλεύει και στο πνευματικό κομμάτι. Ο Σέρβος γνωρίζει ότι πρέπει να αναπταιρώσει το ηθικό των παικτών του, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για το δύσκολο ματς της Τούμπας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βιγιαφάνιες θα απουσιάσει λόγω της κόκκινης που αντίκρισε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ενώ εκτός θα είναι και οι Μαουρίσιο, Μακέντα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κώτσιρα και Βιτάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version