ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έφοδοι αστυνομικών σε συνδέσμους οπαδών στην Αθήνα – Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση

Σε πλήρη εξέλιξη από τις 12.30 η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, που προβλέπει εφόδους και ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών όλων των ομάδων στην Αττική. 

Έφοδοι αστυνομικών σε συνδέσμους οπαδών στην Αθήνα – Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση | panathinaikos24.gr

Σε πλήρη εξέλιξη από τις 12.30 η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, που προβλέπει εφόδους και ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών όλων των ομάδων στην Αττική.

«Φύγε ρε πατσαβ…»: Μετά τις μπουνιές με τον Light o SNIK βρίζει on camera τη σύντροφό του (Vid)
«Φύγε ρε πατσαβ…»: Μετά τις μπουνιές με τον Light o SNIK βρίζει on camera τη σύντροφό του (Vid) 4.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ξεκίνημα έγινε από την Ομόνοια και τον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι μέσα στα κτήρια που στεγάζονται υπάρχουν όπλα και ναρκωτικά.

Στα εγκληματολογικά της αστυνομίας, εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος και σε δεύτερο μαχαίρι που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη και μένει να φανεί σε ποιον ανήκουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο μαχαίρι κρατούσαν τα μέλη της συμμορίας που επιτέθηκε στους τρεις φίλους. Όπως φαίνεται μετά το έγκλημα το πέταξαν ή τους έπεσε στο σημείο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα χέρια της αστυνομίας.

Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν. Στο πρώτο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο υπάρχουν αποτυπώματα και DNA του 23χρονου συλληφθέντα, αλλά και αίμα του αδικοχαμένου Άλκη. Επιπλέον υπάρχουν και άλλα αποτυπώματα, τα οποία η αστυνομία θεωρεί ότι θα “δείξουν” ολόκληρη τη συμμορία, που ευθύνεται για το θάνατο του 19χρονου.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close