Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ για Επισκοπή
Με 21 παίκτες η αποστολή του Παναθηναϊκού Β' για το παιχνίδι με την Επισκοπή.

Με προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αγώνα με αντίπαλο την Επισκοπή (05/02, 14:45) στο δημοτικό στάδιο Ασπρόπυργου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.
Ο Σουρδής ακολούθησε το μεγαλύτερος μέρος της προπόνησης, ενώ Βαγιαννίδης και Πάνκα συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χαβιέρ Βάθκεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα.
Αυτοί είναι οι: Aθανασακόπουλος, Αλμπάνης, Αντωνίου, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Ξενόπουλος, Ρόμπι, Σαρδέλης, Σερπέζης, Σιδεράς, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης.
Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox