ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Ντε Ντρις: «Το μυαλό μας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας»

Στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, αναφέρεται ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις, ενώ σχολιάζει και την ευρωπαϊκή νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τερουέλ.

Blog - Ντε Ντρις: «Το μυαλό μας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας»

Στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, αναφέρεται ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις, ενώ σχολιάζει και την ευρωπαϊκή νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τερουέλ.

«Καλημέρα σε όλους.

Πήραμε μια μεγάλη νίκη την Τετάρτη και κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Μετά το πρώτο σετ ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας και πήραμε τη νίκη. Φυσικά το δεύτερο ματς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Βέβαια πλέον το μυαλό μας είναι στο σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ.

Είναι μια αρκετά απαιτητική αναμέτρηση απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι μια μάχη για την πρώτη θέση και ένα παιχνίδι που αν το κερδίσει παίρνεις μεγάλη ψυχολογική ώθηση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που είναι πολύ καλή στο μπλοκ αλλά και γενικότερα στην άμυνα.

Θα πρέπει να είμαστε καλοί στην υποδοχή ενώ στην επίθεση ευρηματικοί. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στο σημερινό ματς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως κάθε φορά.

Θα τα ξαναπούμε, Μπραμ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE